П'ятниця, 31 грудня 2021 13:00

Приватні електронні системи відтепер можуть автоматично отримувати дані з ЄДЕССБ

28 грудня Кабінет Міністрів України затвердив постанову № 1396 «Деякі питання встановлення розміру плати за доступ до відомостей, що містяться в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва». Постановою затверджено порядок та вартість підключення до отримання даних з Е-системи будівництва у розмірі 1870 грн щомісячно.
Для доступу приватним компаніям необхідно буде укласти договір з технічним адміністратором ЄДЕССБ.

Звертаємо увагу, що для звичайних користувачів доступ до роботи в ЄДЕССБ, як і доступ до всієї інформації щодо будівництва на порталі https://e-construction.gov.ua й надалі залишається БЕЗКОШТОВНИМ. Ці гарантії зафіксовані на рівні законодавства.

Встановлення плати стосується ВИКЛЮЧНО випадків підключення до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва приватних електронних систем разі надання доступу до відомостей  про характеристики об’єктів будівництва та статуси документів щодо них та з обробки статистичних та/або аналітичних даних.

Ці зміни дозволять підвищити прозорість на будівельному ринку, оскільки сервіси перевірки нерухомості зможуть в режимі реального часу отримувати інформацію щодо стану будівництва.

Також набори даних щодо будівництва можна переглянути на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних https://data.gov.ua/

Нові пропозиції:

img
img
80 тис. грн.
img
2 800 000 тис. грн.
img
200 000 тис. грн.
jomestate

Fusce urna odio, faucibus sit amet metus eget, volutpat tempus enim. Fusce vehicula tellus ac nibh bibendum, eu rhoncus ante varius. Etiam hendrerit erat id justo bibendum, ut tincidunt tellus euismod. Sed quam turpis, cursus eget magna accumsan.

Follow us on:

Contact Us

Etiam hendrerit erat id justo bibendum, ut tincidunt tellus euismod.

  • Katy B. Warwick 4801 Leep Street Northamptonshire, NX 2BJ
  • 44 700 700 700
  • 44 600 600 500
  • [email protected]

Швидкий пошук

Швидке меню