Вівторок, 21 грудня 2021 16:00

У Мінрегіоні відбудеться презентація законопроєкту, який спростить управління багатоквартирними будинками 

23 грудня о 10.00 у Мінрегіоні відбудеться онлайн-презентація законопроєкту щодо спрощення управління багатоквартирними будинками. Участь у заході візьме Перший заступник Міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський. «Прийняття законопроєкту – це крок до спрощення та цифровізації в напрямку управління багатоквартирними будинками.
Йдеться про проведення зборів та ухвалення рішень в таких будинках, впровадження енергоефективних заходів та ефективного використання спільного майна. Зокрема, при створенні ОСББ мешканці зможуть голосувати дистанційно за допомогою кваліфікованого електронного підпису. Також можна буде проводити збори повністю або частково у режимі онлайн. Передбачено й інші важливі нововведення», – зауважив Перший заступник Міністра. 

Для того, щоб доєднатися до онлайн-трансляції заходу, потрібно зареєструватись за посиланням https://bit.ly/32gxnZt.

Зазначимо, у презентації візьмуть участь народні депутати України, експерти Офісу підтримки реформ Мінрегіону, представники спеціалізованих державних установ та громадських організацій. 

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов закликав ОСББ та власників приватних будинків більш активно долучатися до програм з енергоефективності.

Нові пропозиції:

img
img
80 тис. грн.
img
2 800 000 тис. грн.
img
200 000 тис. грн.
jomestate

Fusce urna odio, faucibus sit amet metus eget, volutpat tempus enim. Fusce vehicula tellus ac nibh bibendum, eu rhoncus ante varius. Etiam hendrerit erat id justo bibendum, ut tincidunt tellus euismod. Sed quam turpis, cursus eget magna accumsan.

Follow us on:

Contact Us

Etiam hendrerit erat id justo bibendum, ut tincidunt tellus euismod.

  • Katy B. Warwick 4801 Leep Street Northamptonshire, NX 2BJ
  • 44 700 700 700
  • 44 600 600 500
  • [email protected]

Швидкий пошук

Швидке меню